Peter Van Olmen genomineerd voor Debutant van het jaar 2009

Peter van Olmen is met De kleine Odessa genomineerd voor de de HvA ScriptPlus Debutant van het Jaar 2009. De andere genomineerden zijn: Wilbert van der Steen met Pension Kat, Tineke van der Stelt met Api leert Zwemmen, Ellen Stoop met Jade, bijna elf, René van der Velde met De klas van Daan, en Isabel Versteeg met Koe en Haas.

De Debutant van het Jaar wordt deels door de jury en deels door het publiek gekozen; de stemmen van de jury wegen voor de helft. Kaarten (€5,-) voor de verkiezing zijn te bestellen bij info@scriptplus.nl ovv Debutant van het Jaar.

De jury bestaat uit Pim Wiersinga en Carolona Trujillo, beiden schrijvers, en Peter van Gorsel, domeinvoorzitter HvA.

De verkiezing en de aansluitende borrel en signeersessie vindt plaats in het HvA gebouw Rhijnspoorplein 1 in Amsterdam, op zaterdag 16 januari tussen 16.00 en 20.00 uur.

Facebooktwitterpinterest

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *